Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Απάντηση της κ. Περλεπέ στη Δήλωση Μαρκόπουλου

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή κ. Μαρκόπουλου περί ανευθυνότητας στο ΠΑΣΟΚ για προβλήματα του νομού μας και για την Η/Μ Κύμης , προέβει στην εξής δήλωση:

«Όσον αφορά το θέμα της συνάντησης για το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και το οδικό δίκτυο και την απαξιωτική δήλωση του συναδέλφου βουλευτή για την αναβολή της συνάντησης αυτής, θέλω να του υπενθυμίσω ότι το κόμμα του οποίου είναι βουλευτής, ανέβαλε αυτά όπως και όλα τα άλλα προβλήματα που απασχολούν το νομό μας επί 5,5 χρόνια που είχε την εξουσία και δεν έδωσε λύση σε κανένα.

Αναφορικά με το ζήτημα της Ηλεκτρομηχανικής και το όψιμο ενδιαφέρον του κόμματος και των στελεχών της μείζονος αντιπολίτευσης, πρέπει επίσης να τους θυμίσω ότι, καθ΄όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία μέχρι το 2009, δεν δόθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καμία παραγγελία που θα στήριζε την παραγωγή του εργοστασίου και την επιβίωσή του.

Σχετικά με τη συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Άμυνας για την ενημέρωση όλων των βουλευτών της Εύβοιας, των εργαζομένων στο εργοστάσιο και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αυτή θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο όταν, μέχρι τότε, θα έχει συζητηθεί από τους αρμόδιους Υπουργούς η πορεία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και κατά συνέπεια του εργοστασίου της Η/Μ Κύμης.

Όμως θέλω να σημειώσω ότι, ο κ. Μαρκόπουλος και το κόμμα του, ασκούν κριτική στην κυβέρνηση και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για τα αδιέξοδα που δημιούργησαν οι ίδιοι και οι πολιτικές τους από το 2004 μέχρι το 2009.

Ας μην υποτιμούν λοιπόν ο συνάδελφος και η Νέα Δημοκρατία τους πολίτες του νομού μας, που έχουν και μνήμη και κρίση και ας σταματήσουν επιτέλους την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, γιατί το μόνο που καταφέρνουν, είναι να προκαλούν την οργή στη κοινωνία του τόπου μας».
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...