Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Κ. Περλεπέ: Να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και να κατανεμηθούν δικαιότερα τα βάρη.

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατά την ομιλία της στη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης του Πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, ανέφερε και τα εξής:

“Έχω τη βαθειά πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε, ότι δεν θα επιτρέψουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων, ότι δεν θα κάνουμε πίσω στις δυσκολίες για κανένα λόγο.

Γνωρίζω, όπως όλοι μας άλλωστε, και τις τεράστιες δυσκολίες και τα προβλήματα και τις πικρίες των πολιτών. Όμως, διαπιστώνω ότι παράλληλα με την κριτική και τη δικαιολογημένη οργή για την κατάσταση που βιώνει σήμερα ο πολίτης, υπάρχει το επίμονο αίτημα για διέξοδο.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση που θα έπρεπε να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης –μια κατάσταση για την οποία φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη- και να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια, δυστυχώς, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, κατώτερη των περιστάσεων. Οι εντυπώσεις που προσπαθεί να δημιουργήσει δεν θα έχουν καμία τύχη.

Οι πολίτες δεν ξεχνούν την περίοδο της τελευταίας διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας των πεντέμισι ετών.

Είναι παρόντα με δραματικό τρόπο τα αποτελέσματα εκείνης της πολιτικής, η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, οι ρουσφετολογικές προσλήψεις στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, το τεράστιο έλλειμμα, για το οποίο τίποτα δεν είπε ο κ. Σαμαράς, αλλά προσπάθησε ως λογιστής να μεταφέρει τις ευθύνες για το χρέος στο ΠΑΣΟΚ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...