Κυριακή 17 Απριλίου 2011

H καταραμένη "κακιά σκάλα" του Αλιβερίου!

Ένας Αλβανός που την ώρα του τροχαίου βρίσκονταν στην περιοχή είναι ο άνθρωπος που έδρασε αστραπιαία.... και βούτηξε στα νερά του Ευβοϊκού και έσωσε το 16χρονο κορίτσι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ήταν χθες το απόγευμα όταν στο ίδιο σημείο που είχε γίνει η τραγωδία με τα δύο νεκρά παιδάκια την 1η Ιουλίου συνέβη και το χθεσινό ατύχημα.

Η 60χρονη γυναίκα μαζί με την 16χρονη εγγονή της ήταν στο αυτοκίνητο με προορισμό ένα γειτονικό χωριό του Αλιβερίου. Η άτυχη γυναίκα έμενε στην Χαλκίδα και πήγαινε στον τόπο καταγωγής της.

Για λόγους που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου συνέβη το μοιραίο. Ένας Αλβανός βλέποντας την όλη κατάσταση βούτηξε στα νερά και άνοιξε τις πόρτες του αυτοκινήτου.

Αποτέλεσμα ήταν να βγει η 16χρονη κοπέλα από το αυτοκίνητο. Δυστυχώς το ίδιο δεν συνέβη με την γιαγιά της. Σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε πάνω από το αυτοκίνητο και ένα αλιευτικό σκάφος το οποίο δεν κατάφερε να σώσει την κατάσταση. Το κορίτσι, σοκαρισμένο μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του Αλιβερίου και ευτυχώς είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία της.

Πέρα από αυτή την τραγωδία που σε λιγότερο από ένα χρόνο ξαναπαίχτηκε στην «κακιά σκάλα» οι κάτοικοι ζητούν από την πολιτεία να γίνει κάτι με αυτό τον καταραμένο δρόμο που έχει βαφτεί με αίμα οδηγών. «Λίγο αν βρέξει, ο δρόμος γλιστρά και είναι πολύ επικίνδυνος» μας είπε κάτοικος της περιοχής.

http://newse.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...