Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

«Άμεση κάλυψη με προσωπικό του ΙΚΑ στην Εύβοια»

Ζήτησε από το Διοικητή του η κυρία Περλεπέ.

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη μετέβη την Τετάρτη 24.11.2010 στη Διοίκηση του ΙΚΑ και ζήτησε από τον Διοικητή του κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο, την άμεση κάλυψη με προσωπικό των υπηρεσιών του ιδρύματος στο νομό μας.

Όπως επεσήμανε η βουλευτής, η κατάσταση στις διοικητικές υπηρεσίες, βρίσκεται εδώ και καιρό στο απροχώρητο αφού, οι ελλείψεις είναι τεράστιες και επίσης, υπάρχουν σημαντικότατα κενά και σε γιατρούς και σε υγειονομικό προσωπικό στις υπηρεσίες υγείας.

Οι ελλείψεις αυτές έχουν φέρει σε απόγνωση τους συναλλασσόμενους πολίτες και τους ασφαλισμένους, ταυτόχρονα δε έχουν εξουθενώσει το ελάχιστο υπάρχον προσωπικό, που έχει ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής.

Ο κ. Σπυρόπουλος διαβεβαίωσε την κυρία Περλεπέ ότι από τις μετατάξεις που έχουν ήδη εξασφαλισθεί για το ΙΚΑ, θα υπάρξουν άμεσα τοποθετήσεις στη Χαλκίδα και στο νομό για τις διοικητικές υπηρεσίες.

Όσον αφορά τις προσλήψεις σε γιατρούς, οι προκηρύξεις για την κάλυψη των αναγκών πανελλαδικά, έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται κατά περιοχή, και έως το τέλος του μήνα, θα ανακοινωθούν οι προκηρυσσόμενες θέσεις και για την Εύβοια.

Όπως επεσήμανε η κυρία Περλεπέ μετά τη συνάντηση, θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της ώστε να επιλυθούν επιτέλους τα προβλήματα λειτουργίας του ΙΚΑ για το νομό μας, για να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες των πολιτών και των εργαζομένων στο ίδρυμα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...