Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Πτώμα επέπλεε στο λιμάνι της Χαλκίδας

Άναυδοι οι κάτοικοι της Χαλκίδας ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές θέαμα όταν είδαν το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει στην θάλασσα μέσα στο λιμάνι της πόλης.  Δεκάδες κάτοικοι έντρομοι ειδοποίησαν τις Λιμενικές Αρχές που μετέβησαν στο σημείο για να περισυλλέξουν το πτώμα, το οποίο μεταφέρθηκε στην συνέχεια για νεκροψία στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο.

Το τραγικό περιστατικό αποκάλυψε το έγκλημα που έγινε στην τοποθεσία Κρηπίδωμα, με θύμα έναν 26χρονο άνδρα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στις αρχές, δύο νεαροί αλβανικής υπηκοότητας διαπληκτίστηκαν με το θύμα και στην συνέχεια αφού ξυλοκόπησαν τον άτυχο 26χρονο, τον  έριξαν αιμόφυρτο στην θάλασσα και τράπηκαν σε φυγή.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι το θύμα είναι ένας 26χρονος Ινδός που διέμενε και εργαζόταν στην περιοχή Κρηπίδωμα όπου κατοικούσαν και οι δύο δράστες. Οι άντρες του Λιμενικού βασιζόμενοι σε καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, ξεκίνησαν έρευνες και σε λίγες ώρες εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 19χρονο και έναν 24χρονο άνδρα που ομολόγησαν την πράξη τους και την απέδωσαν σε προσωπικές διαφορές που είχαν με το θύμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της έρευνας, οι εκδορές στα χέρια του 24χρόνου άντρα και οι κηλίδες από το αίμα του θύματος στα ρούχα του 19χρονου ήταν νωπά σημάδια που μαρτυρούσαν την εγκληματική πράξη των δύο δραστών. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...