Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Νέα στοιχεία για τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 54χρονου στην Ερέτρια

Ερέτρια
Στον Εισαγγελέα Χαλκίδας οδηγήθηκε την Τρίτη ο 54χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας πυροβόλησε και σκότωσε τρεις ανθρώπους σε παραλιακή ταβέρνα της Ερέτριας, εξαιτίας οικονομικών διαφορών που είχε με δυο από τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία που συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση, ο δράστης πριν από περίπου 5 χρόνια συναντήθηκε με συγγενή ενός εκ των θυμάτων και άρχισε να δανείζεται από αυτόν διάφορα χρηματικά ποσά.

Ο 54χρονος δημιούργησε δυο επιχειρήσεις στην Εύβοια, τις οποίες μεταβίβασε στο όνομα των υιών του: Ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στη Χαλκίδα και ένα Internet Cafe στην Ερέτρια. Ωστόσο, οι δανειστές του άρχισαν να τον εκβιάζουν.

Μάλιστα, τα παιδιά του επιχειρηματία είχαν εξαναγκαστεί να υπογράψουν επιταγές, οι οποίες όμως δεν καλύφθηκαν, με αποτέλεσμα οι δανειστές να ζητούν πιεστικά την εξόφληση του χρέους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συνολικό χρηματικό ποσό που όφειλε ο επιχειρηματίας ξεπερνούσε τις 50.000 ευρώ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μοιραίο μεσημέρι της Δευτέρας οι δανειστές πήγαν στην Εύβοια για να πάρουν το αυτοκίνητο του 54χρονου, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθεί η τραγωδία.

Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι προχώρησε στην πράξη του επειδή δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις και απειλές και παράλληλα λόγω του φόβου του πως τα παιδιά του θα έχαναν τις επιχειρήσεις τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...