Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 0,5%

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,5% έναντι της Ν.Δ καταγράφεται στην δημοσκόπηση της Pulse RC για την εφημερίδα  Το Ποντίκι».


Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 22% έναντι 21,5% της ΝΔ , ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 10,5%.

Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει  6,5% , το ΚΚΕ 5% , οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5% και η ΔΗΜΑΡ 3%.  Ενδεικτικό είναι ότι το ποσοστό των ερωτηθέντων που δήλωσε ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα αγγίζει το 7,5%, ενώ των αναποφάσιστων το 9%.

Στην αναγωγή επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 24,5% έναντι 24% της ΝΔ και τα υπόλοιπα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

 Την ίδια στιγμή, στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά με τον Αλέξη Τσίπρα να κερδίζει έδαφος.

Τέλος, η δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί ολόκληρη στην εφημερίδα που κυκλοφορεί την Πέμπτη, διερευνά τόσο την προτίμηση των πολιτών για τον χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών όσο και την άποψή τους για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας και τη λήψη νέων οικονομικών μέτρων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...