Κυριακή 28 Απριλίου 2013

"Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση που έγινε από τραμπούκους της Χρυσής Αυγής στην Αγορά Γιάλτρων"

"Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση που έγινε από τραμπούκους της Χρυσής Αυγής στην Αγορά Γιάλτρων σε οικοδόμο και μέλος της Διοίκησης του Σωματείου μας. Επίσης εκλεγμένο στο Τοπικό Συμβούλιο με τη Λαϊκή Συσπείρωση με πορεία σκληρών αγώνων για το καλό του τόπου του". 


Αυτό τονίζει το Σωματείο Οικοδόμων Λουτρών Αιδηψού και επισημαίνει:

"Αυτή η επίθεση δείχνει ξεκάθαρα ότι στόχος της Χρυσής Αυγής δεν είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα, αλλά οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Πίσω από τη σημαία του πατριωτισμού που σηκώνουν κρύβονται οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών, αυτών που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές το 1940. Είναι αυτοί που δηλώνουν πατριώτες, ενώ στη Βουλή ψηφίζουν μαζί με την Κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) το ξεπούλημα των νησιών και των βραχονησίδων της πατρίδας μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της.

Εχθρός μας δεν είναι οι αλλοδαποί, αλλά τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που πιέζουν για την εξόντωση της εργατικής τάξης, προκειμένου να την αλώσουν και να κυριαρχήσουν.

Όλοι μαζί να δώσουμε απάντηση την Πρωτομαγιά στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ  στην πλατεία Ιστιαίας στις 10.30 π. μ."

Με το ΠΑΜΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου  Οικοδόμων Λουτρών Αιδηψού, συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να καλέσει τους συναδέλφους σε απεργία της 1η Μάη και σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία της Ιστιαίας στις 10.30 πμ.

Η 1η Μάη είναι μέρα δική μας και σαν τέτοια σηματοδοτεί τους αγώνες που έδωσε η τάξη μας για την απαλλαγή της από τα δεσμά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. Είναι μέρα μνήμης και στοχασμού. Την 1η Μάη κορυφώνεται το ταξικό μίσος.

Είναι καθήκον του κάθε εργάτη να αποτινάξει το φόβο, την απογοήτευση και οργανωμένα να συμπορευτεί στο δρόμο του αγώνα. Δεν υπάρχουν σωτήρες, δεν υπάρχουν μεσσίες. Η εργατική τάξη με τους αγώνες της θα σπάσει τις αλυσίδες που τη βαραίνουν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...