Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Συνεχείς συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες 3 Νοεμβρίου το βράδυ και σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Β’ και Α’ Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 27χρονος, ένας 18χρονος και τρεις 20χρονοι, καθώς και ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις ημεδαποί και ο υπήκοος Αλβανίας, κατελήφθησαν να απορρίπτουν στο οδόστρωμα μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (1,1) γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε επιπλέον στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (0,5) γραμμαρίου.

Στην δεύτερη περίπτωση, επίσης χθες το βράδυ συνελήφθη ο 27χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε., βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,4) γραμμαρίου.
Στην τρίτη περίπτωση, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε., βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (0,7) γραμμαρίου.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...