Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Επίθεση των ΜΑΤ σε κινητοποίηση εργαζομένων σε εργοστάσια στη Χαλκίδα

Καταγγελία του ΠΑΜΕ

Την επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση και πορεία ανέργων και εργαζομένων της Χαλκίδας προς το κτίριο της Περιφέρειας καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δυνάμεις καταστολής της κυβέρνησης των επιχειρηματικών ομίλων χτύπησαν τη συγκέντρωση και πορεία των ανέργων και των εργαζομένων των εργοστασίων INTERKEM, NEOSET, SELMAN, Τσιμέντων Χαλκίδας, ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ και από άλλους κλάδους της Χαλκίδας προς το κτίριο της Περιφέρειας.

Η κινητοποίηση είχε γίνει για το δικαίωμα στη δουλειά και για την πληρωμή των δεδουλευμένων που τους χρωστούν οι εργοδότες για πολλούς μήνες.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση και την εργοδοσία και καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, υπογραμμίζοντας ότι το δόγμα “Νόμος και Τάξη”, η τρομοκρατία της κυβέρνησης και των μονοπωλίων απέναντι στις διεκδικήσεις των εργαζομένων δεν πρέπει να περάσει.

Οι εργαζόμενοι μπορούν με τη μαζική τους συμμετοχή, με την οργάνωση του αγώνα τους, την ταξική τους ενότητα να επιβάλουν το δίκιο τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...