Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Εξιχνιάστηκε ληστεία στην Παραλία Αυλίδας

Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα και για τα ναρκωτικά

Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ληστεία που διαπράχθηκε, πριν από τέσσερις ημέρες, σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Παραλίας Αυλίδας Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Παραλία Αυλίδας, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα και για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα το μεσημέρι της 12-10-2013, ο 28χρονος, ως διανομέας επιχείρησης εμπορίας ποτών με έδρα περιοχή της Βοιωτίας, μετέβη σε κατάστημα super market στην Παραλία Αυλίδας, όπου ενώ βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος, τον προσέγγισε ο 39χρονος και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (800) περίπου ευρώ.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον παθόντα χθες  το μεσημέρι στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, αστυνομικοί του οποίου μετά από μεθοδική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, εξιχνίασαν τη ληστεία, δράστης της οποίας ήταν ο 39χρονος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι του 39χρονου στην Παραλία Αυλίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους 3,5 γραμμαρίων και τρία φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ενώ ο 39χρονος συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής του και σε άλλες παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...