Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

MEGA: Η Χαλκίδα "έφαγε" τον υποψήφιο αρχηγό της ΕΛΑΣ;

Εκτός σώματος βρέθηκε ο βασικότερος υποψήφιος για την αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος καθώς παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος σήμερα το πρωί.


Αν και στο κείμενο της παραίτησής του επικαλείται προσωπικούς λόγους, όλα δείχνουν πως αιτία είναι η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την έρευνα της αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ του Σαββάτου, τρία άτομα που κρατούσαν ξύλα και φορούσαν κράνη, βρίσκονταν σε κοινή θέα έξω από το γραφεία της Χ.Α, τα οποία απέχουν μερικά μέτρα από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Ευβοίας, ωστόσο κανείς από την ΕΛΑΣ δεν τους ενόχλησε.

Η εικόνα αυτή μεταφέρθηκε άμεσα στο αρχηγείο της Αστυνομίας και δόθηκε εντολή για αστυνομική επιχείρηση με δυνάμεις από την Αθήνα χωρίς να υπάρξει ενημέρωση ούτε του κ. Δικόπουλου, ούτε και του επίσης παραιτηθέντα αστυνομικού διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Απόστολου Κασκάνη.

Οι παραλείψεις όμως, που φαίνεται ότι προκάλεσαν αναταράξεις στην ΕΛΑΣ δεν σταμάτησαν μόνο σε αυτό το γεγονός καθώς οι αστυνομικοί του τμήματος στη Χαλκίδα, δεν φρόντισαν να ταυτοποιήσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και των 10 προσαχθέντων (3 έξω από τα γραφεία και 7 μέσα σε αυτά) με αποτέλεσμα όσοι εντοπίστηκαν μέσα στα γραφεία και παρά το γεγονός ότι είχαν εντοπιστεί εκεί ξύλα, ρόπαλα, γκλομπ ακόμη και ασπίδες να αφεθούν ελεύθεροι.

megatv.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...