Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισοδιακή η σύσκεψη στο υπό κατάληψη Διοικητήριο

Επεισοδιακή ήταν η σύσκεψη που έγινε στο υπό κατάληψη Διοικητήριο, στην οποία πήρε μέρος και ο περιφερειάρχης κ. Περγαντάς.


"Κόκκινο πανί" ο Μάνος Παπαμακάριος, του ΡΑΔΙΟ1 , ο οποίος δέχτηκε επίθεση από 5-6 καταληψίες όπως αναφέρει το eviain.blogspot.gr, που δημοσιεύει εκτενές ρεπορτάζ. Το blog αναφέρει:

Μάνος Παπαμακάριος
"Με μπουνιές και κλοτσιές επιτέθηκαν στον  ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού ράδιο ένα Μάνο Παπαμακάριο  5-6 καταληψίες του διοικητηρίου στις δώδεκα σήμερα το μεσημέρι όταν αυτός πήγε να ενημερωθεί σε σύσκεψη στην οποία θα συμμετείχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων και ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς…

 Μια ομάδα καταληψιών οι οποίοι φορούσαν φόρμες των τσιμέντων Χαλκίδας όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του Παπαμακάριου τον πέταξαν έξω από το κτήριο και στην πλαϊνή είσοδο ανάμεσα στην παλιά Νομαρχία και στο διοικητήριο άρχισαν να τον χτυπούν άγρια…

 Μάταια ο πρώην συνάδελφός και νυν εργαζόμενος στον 9,65 Δημήτρης Μπατσακούτσας προσπαθούσε να τους ηρεμήσει…Προφανώς ο ίδιος δεν δέχθηκε επίθεση λόγω ασυλίας του στο σταθμό των εργαζομένων αλλά ο Παπαμακάριος δέχθηκε τέτοια χτυπήματα που έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί ασθενοφόρο και να τον παραλάβει…."

Στη σύσκεψη μίλησε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέφανος Μπασινάς αλλά  και ο περιφερειάρχης κ. Περγαντάς που δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα των  εργαζομένων και των ανέργων που έχουν καταλάβει το Διοικητήριο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...