Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Χαλκίδα: Σύλληψη για διαρρήξεις αυτοκινήτων

Σωρεία διαρρήξεων αυτοκινήτων είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνας ένας 30χρονος που συνελήφθη  στη Χαλκίδα.


Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα της Κυριακής ο 30χρονος αφού παραβίασε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία συσκευή πλοήγησης (GPS), ένα ρολόι χειρός καθώς και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τον 30χρονο την ώρα που κινείτο πεζός, κοντά στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας και τον ακινητοποίησαν προκειμένου να τον ελέγξουν.

Σε σακίδιο που είχε στην κατοχή του ο δράστης βρέθηκαν μεταξύ άλλων τρεις συσκευές πλοήγησης, ένα ράδιο CD, τρία κινητά τηλέφωνα, ένα πορτοφόλι και τρία ρολόγια, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα ακόμη επτά διαρρήξεις σε αυτοκίνητα, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Παράλληλα σε βάρος του 30χρονου είχε σχηματισθεί τον περασμένο Απρίλιο δικογραφία για ακόμη 24 περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων που είχε διαπράξει το διάστημα από 22-11-2012 έως και 08-01-2013.

Όπως διαπιστώθηκε επίσης, ο συλληφθείς είχε απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές ενώ είχε πρόσφατα αποφυλακισθεί από τα καταστήματα κράτησης της Λάρισας, του Ναυπλίου και του Αυλώνα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...