Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αμάρυνθος: Βρήκαν καμένο το αυτοκίνητο των ληστών

Είχαν ληστέψει τράπεζα και του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους

Μέσα στο υπόγειο μιας ανεγειρόμενης οικοδομής στην επαρχιακή οδό Αμαρύνθου-Γυμνού Ευβοίας, έκρυψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δυο κακοποιοί μετά τη ληστεία στο υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στην Αμάρυνθο. Ίχνη τους, όμως, δεν βρέθηκαν, καθώς του είχαν βάλει φωτιά η οποία το κατέστρεψε ολοσχερώς.

Ο ένας από τους δύο δράστες είχε μπει πρώτος στην τράπεζα και είχε υποχρεώσει με την απειλή πιστολιού τον διευθυντή να ξεκλειδώσει την πλαϊνή πόρτα για να μπει και ο συνεργός του που φορούσε τζόκεϊ και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μαντήλι. Οι δυο τους, αμέσως μετά, άδειασαν τα ταμεία και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό με το οποίο διέφυγαν.

Από τις περιγραφές που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί αναζήτησαν το αυτοκίνητο το οποίο βρήκαν εγκαταλελειμμένο και καμένο. Το βίντεο από τη ληστεία εξετάζεται καρέ- καρέ και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας εκτιμούν ότι ένας από τους δράστες είναι γνωστός αλλοδαπός κακοποιός ο οποίος αναζητείται με εντάλματα σύλληψης για πολλές παρόμοιες ληστείες τραπεζών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...