Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Αναγνωστάκης: Την ώρα που έδινε τη μάχη της πολιτικής ο πατέρας του έχανε τη μάχη με το θάνατο...

Την ώρα που έδινε τη μάχη της πολιτικής ο πατέρας του έχανε τη μάχη με το θάνατο...

Ένα  τηλεφώνημα έκανε τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Αναγνωστάκη να λυγίσει.

Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας που έτρεξε, οι γιατροί του είπαν τα δυσάρεστα νέα για το μεγάλο  στήριγμα του, τον πατέρα του.

Ο άτυχος άντρας, που καμάρωσε τον γιό του Δήμαρχο Χαλκίδας και μετά Βουλευτή,  ''έσβησε''  από ανακοπή καρδιάς.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Η οικογένεια του Δημ. Αναγνωστάκη βυθίστηκε στο πένθος.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μαθεύτηκε το δυσάρεστο γεγονός, αρκετοί φίλοι έτρεξαν να συμπαρασταθούν στον βουλευτή που ζει δύσκολες στιγμές.

Τα μηνύματα στο Facebook δεκάδες:

- Συλλυπητήρια!Να εχετε παντα στη καρδια σας την αγαπη του κ την ασφαλεια που μονο ενας πατερας μπορει να μας κανει να νιωσουμε!Ηψυχουλα του να ειναι παντα κοντα σας!!!

- ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΨΥΧΗ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!!

Αγαπητέ μου φίλε και συμμαθητή , τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του Πατέρα σου . Εφυγε όμως ευτυχισμένος , διότι σε καμάρωσε να ανεβαίνεις πολύ ψηλά . Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .

Με λυπη ακουσαμε για την απωλεια του πατερα σου και φιλου μας.Τα συλλυπητήρια μας

Θερμά συλλυπητήρια Δημήτρη και να θυμάσαι ότι ο πατέρας παραμένει πάντα ζωντανός στην καρδιά και στο μυαλό του γιου του και βρίσκεται πάντα δίπλα του!! 

Δύναμη, κουράγιο και υπερηφάνεια για τον πατέρα σου,όπως άλλωστε ενιωθε κι υτός για εσένα. Θερμα συλλυπητήρια απ' όλη την οικογενειά μου.

Η Κομματική Οργάνωση Χαλκίδας της Δημοκρατικής Αριστεράς


Η Κομματική Οργάνωση Χαλκίδας της Δημοκρατικής Αριστεράς συμμετέχει στο πένθος του θανάτου του πατέρα του βουλευτή Δημήτρη Αναγνωστάκη και εύχεται συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στο σύντροφο και την οικογένειά του.

γραφείο τύπου

Δημοκρατικής Αριστεράς Χαλκίδας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...