Κυριακή 26 Μαΐου 2013

CrossFit For A Cause-Αγώνες CrossFit στη Χαλκίδα



Το CrossFit Chalkida υπό την αιγίδα του Body+Soul Health Club στις 15 και 16 Ιουνίου 2013 διοργανώνουν αγώνες CrossFit με συμμετοχή 150 αθλητών στην κατηγορία Fitness. 

Το Σάββατο  το μεσημέρι, σε ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο στο Ξενοδοχείο ‘’ΠΕΛΑΓΟΣ’’ οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν θα πραγματοποιήσουν τα Workout που θα δώσουν την πρόκριση στο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία των Αλυκών, στο Beach Bar SABBIA. Δοκιμασίες έκπληξη θα περιμένουν τους διαγωνιζόμενους, με το μενού να περιλαμβάνει πισίνα, ποδήλατα και τρέξιμο στην άμμο.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ και τα έσοδα των αγώνων θα δοθούν από τους διοργανωτές για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην χώρα μας και δείχνει την ευαισθησία της ελληνικής κοινότητας του CrossFit.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει για την φιλοξενία των αθλητών στο ξενοδοχείο ΠΕΛΑΓΟΣ με την τιμή ανά άτομο να ανέρχεται στα 30 ευρώ και να περιλαμβάνει πρωινό και ένα γεύμα. Για τους νικητές των αγώνων προβλέπεται χρηματικό έπαθλο αλλά και δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Τόπος Διεξαγωγής: CrossFit Chalkida Box- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ
Διεύθυνση: Άγιος Μηνάς, Χαλκίδα
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 15-16 Ιουνίου 2013
Δηλώσεις Συμμετοχής:Στην φόρμα που ακολουθεί ή εναλλακτικά στο CrossFit Chalkida Box ή στο τηλέφωνο 6936933715 ή στο mail Karafillidisg@gmail.com


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...