Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μπούρτζι: Θρήνος για τον 22χρονο Αντώνη


Τραγικός επίλογος για τον 22χρονο Αντώνη , ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Μπούρτζι, στην Εύβοια. 

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο άτυχος νεαρός πήγαινε στο σπίτι του με τη μηχανή του. Ξαφνικά, «καρφώθηκε» πάνω του ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν Ινδό, ο οποίος έκανε παράνομη αναστροφή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να βρει τραγικό θάνατο ο άτυχος 22χρονος.

Ο Ινδός συνελήφθη από την Αστυνομία όπου κρατείται.

Η οικογένεια του και οι φίλοι του είναι συντετριμμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τον 22χρονο.

Το παλικάρι είχε πάει στην Χαλκίδα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι του. Έμενε στο Μπούρτζι και από μικρός έψαχνε νόμιμα να βγάλει το μεροκάματο του. Είχε δουλέψει σερβιτόρος σε ταβέρνα του χωριού, ενώ η οικονομική κρίση τον οδήγησε φέτος τον χειμώνα να πάει στην Αφρική μαζί με τον πατέρα του όπου ξαναεπέστρεψαν πριν λίγους μήνες! Η μεγάλη αγάπη του Αντώνη ήταν οι μηχανές και η μοίρα του έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι της ζωής του.

Ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Μπούρτζι, ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που συνάντησε τον 22χρονο, καθώς μία ώρα περίπου πριν το δυστύχημα είχε πάει εκεί για να βάλει βενζίνη στην μηχανή του. O βενζινοπώλης τονίζει στην eviazoom:

«Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ ήρθε στο πρατήριο για να βάλει βενζίνη στην μηχανή του.

Πήγαινε βόλτα στην Χαλκίδα, αλλά δεν γύρισε ποτέ..

Στις 23.30 το βράδυ έκλεισα το μαγαζί και πήγα προς την Χαλκίδα, όπου είδα γυαλιά στο δρόμο και τη μηχανή στην άκρη. Tην αναγνώρισα και πήγα αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί πληροφορήθηκα ότι ο Αντώνης είχε σκοτωθεί. Είμαι συντετριμμένος για τον άδικο χαμό του, όλο το Μπούρτζι θρηνεί».

Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 18.00 το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Μπούρτζι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...