Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Στην Κύμη οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ επέλεξαν και ανακοίνωσαν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κύμη Ευβοίας, στο ξενοδοχείο KymiPalace, όπου διοργανωτής ήταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Τομεάρχης Αθλητισμού Σταύρος Καρυάκατζης, το οικονομικό μανιφέστο του κόμματος καθώς επίσης και το πρόγραμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πλήθος κόσμου άκουσαν με προσοχή και ενθάρρυναν τον Πρόεδρο να παραμείνει στο νησί και την Κυριακή 7 Απριλίου σε εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι κάτοικοι του νησιού (λιμάνι Κύμης – κοινότητα Κάδι).

Ο Πρόεδρος του κόμματος Μιχάλης Νικητάκης μετά την ενθουσιώδη και θερμή υποδοχή των κατοίκων υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε ότι στις 13 και 14 Απριλίου θα περιοδεύσει και σε άλλα χωριά του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την πρόταση του προέδρου να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον αείμνηστο Ναύαρχο και αγωνιστή Νικόλαο Παππά. Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου για τις θέσεις και αρχές του κόμματος, ανακοίνωση του οικονομικού προγράμματος από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Τομεάρχη Οικονομίας κ. Αντώνη Κωνσταντίνου καθώς και παρουσίαση του προγράμματος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Τομεάρχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Γιάννη Τσιάνο.

Τις ομιλίες έκλεισε ο Πρόεδρος, ζητώντας από τους Κυμαίους να δώσουν τον ίδιο αγώνα που δίνει και ο Πρόεδρος του κόμματος για το καλό της χώρας, της οικογένειας και των παιδιών μας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...