Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο Γρηγόρης Βαλτινός στη Χαλκίδα, μίλησε για τον μεγάλο του έρωτα


Ο Γρηγόρης Βαλτινός ήρθε στη Χαλκίδα και μίλησε για τον  μεγάλο του έρωτα ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ σε μια ξεχωριστή εκδήλωση του Λυκείου  Ελληνίδων στο ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ. 

Ο μοναδικός καλλιτέχνης έγινε θερμά δεκτός από τις Χαλκιδέες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα και απέσπασε το χειροκρότημα των πάντων.


Για το πώς κατάφερε να συνδυάσει την ήρεμη οικογενειακή ζωή με την καριέρα αλλά και πως θα αντιδρούσε αν τα παιδιά του γίνονταν ηθοποιοί, μίλησε πρόσφατα  ο Γρηγόρης Βαλτινός.

«Δεν γίνεται διαφορετικά. Απαιτεί ηρεμία και ισορροπία αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την τέχνη του», λέει. Κι όμως αν οι δυο γιοί του – 24 και 20 χρόνων-αποφάσιζαν να γίνουν ηθοποιοί, εκείνος θα στεναχωριόταν.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα. Εγώ δεν θυσίασα τίποτα. Ίσως είμαι τυχερός, ίσως να κατάλαβα αρκετά νωρίς πώς πρέπει να κινηθεί κανείς στο χώρο για να μην υποφέρει. Δεν μπήκα σε πειρασμούς οικονομικούς, έχτιζα σιγά σιγά τα θεμέλια για να πατήσω αργότερα. Είχα την πολυτέλεια των επιλογών. Τα παιδιά των καλλιτεχνών όμως μπορεί να αδικηθούν σε μια σύγκριση, ακόμη κι αν είναι καλύτερα από το πρωτότυπο».

ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...