Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Συμμετοχή στη «Παιδική και Νεανική Χορωδία » Δήμου Χαλκιδέων


Μετά την επιτυχημένη  παρθενική εμφάνιση της νέας «Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας» το καλοκαίρι του 2012, με τη συμμετοχή της σε δύο εκδηλώσεις του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2012, ο ΔΟΑΠΠΕΧ με σκοπό την καθιέρωση, αλλά και αναβάθμιση της, συνεχίζει αυτή την προσπάθεια με στόχο την ανανέωσή της και τη δημιουργία νέων δομών και χορωδιακών τμημάτων, ενισχύοντας παράλληλα και τις ήδη υπάρχουσες χορωδιακές ομάδες.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού και τον εμπλουτισμό των χορωδιακών μας τμημάτων με νέα παιδιά, στάλθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό και δελτία συμμετοχής σε όλα τα Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Χαλκιδέων.

Επιπλέον αυτή η πρόσκληση  συμμετοχής απευθύνεται και σε όλες τις νέες και νέους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Χαλκιδέων, που έχουν αποφοιτήσει, εργάζονται, είναι φοιτητές κλπ. και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη προσπάθεια.

Για την αποστολή των συμμετοχών αυτών (με πλήρη στοιχεία: Όνομα, Επώνυμο, περιοχή, τηλ/νο, e-mail κλπ) μπορεί να γίνεται ταχυδρομικά ή μέσω fax, e-mail κλπ., όπως:

Δ/νση: Κλειστό Κανήθου (Απόλλωνος & Αναγνωστοπούλου) Τ.Κ. 34100

E-MAIL: dchalkis@otenet.gr    / fax: 2221088930

Πληροφορίες: 2221037877

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας, είναι Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ).
Προθεσμία Δηλώσεων συμμετοχής μέχρι Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...