Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Εμπορικός & Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας: Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους


Ο Εμπορικός & Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας, θα υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια επιμόρφωσης εργαζομένων στο πλαίσιο των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Σε αυτά τα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι, που απασχολούνται σε οποιασδήποτε νομικής μορφής επιχείρηση, αρκεί να είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και να έχουν θεωρημένο το βιβλιάριο υγείας για το 2012.

Ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης και αμείβεται έως 200 €, για τις ώρες συμμετοχής του στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, ούτε για τους συμμετέχοντες, ούτε για τους εργοδότες.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν στα γραφεία του Συλλόγου (Σιώκου 4, β’ όροφος) έως τις 06/02/2013 είναι τα εξής:

1.Φωτοτυπία ταυτότητας
2.Φωτοτυπία επικυρωμένη της σελίδας βιβλιαρίου ασθενείας ΙΚΑ με τη θεώρηση του 2012
3.Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας τραπεζικού λογαριασμού, που να περιέχει το ΙΒΑΝ και ο εργαζόμενος να εμφανίζεται σαν δικαιούχος
4.Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ ή εκκαθαριστικό εφορίας

Ορισμένα από τα θέματα των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν και από τα οποία θα μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η οργάνωση & διοίκηση ΜΜΕ, αρχές marketing, σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων και διάφορα άλλα θέματα εμπορικών επιχειρήσεων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Εμπορικό Σύλλογο στο τηλ 2221020029.
   
Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος Γεωργάτος             Νικόλαος Αίσωπος

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...