Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Επιτυχίες στο Σκάκι και την ποδηλασία!


Απόλυτος κυρίαρχος του 6ου Ανοιχτού Τουρνουά της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών ανεδείχθη ο σκακιστής της Ακαδημίας Χαλκίδος Κοσμάς Κουρουμπάς κατακτώντας την 1η θέση με 7 νίκες σε 7 αγώνες κρατώντας 3 βαθμούς διάφορα από τον δεύτερο και τρίτο νικητή.

Να σημειωθεί ότι ο Κοσμάς Κουρουμπάς είχε κατακτήσει την 1η θέση στο 4o Ανοιχτό Τουρνουά της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών, την 3η θέση στο 3ο και την 4η θέση στο 5ο.

Επιτυχίες όμως έχει και ο γιός του Κοσμά, σκακιστής της Ακαδημίας, Κώστας Κουρουμπάς σε ένα άλλο άθλημα που δραστηριοποιείται, της ποδηλασίας.

Ο Κώστας κατέλαβε την 1η θέση στην πανελλήνια κατάταξη του Mountain Bike στην κατηγορία των έφηβων έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση και την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος στο αγώνισμα της ομαδικής σκυταλοδρομίας (Team Relay) στο Mountain Bike καθώς και την τρίτη θέση στο ατομικό αγώνισμα της κατηγορίας των εφήβων στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος MTB.

Δείτε την τελική κατάταξη στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας: www.skakistikiakadimia.gr/

Για τις διακρίσεις του αυτές βραβεύτηκε σε ειδική τελετή από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στο Ολυμπιακό Στάδιο καθώς και από την ΕΠΟΣΚ σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο της Νίκαιας.
Εκ μέρους όλων των μελών, του Δ.Σ., της ομάδος αλλά και των μαθητών της Ακαδημίας, Θερμά Συγχαρητήρια στον Κοσμά και στον Κώστα και πάντα επιτυχίες. Ειδικά στον Κώστα που φέτος δίνει πανελλήνιες, επίτευξη των στόχων του!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...