Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις της Μητρόπολης για τα Χριστούγεννα


Εν όψει της Μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιηθούν στην Πόλη μας οι παρακάτω Λατρευτικές Συνάξεις και επίκαιρες Εκδηλώσεις:
1.      Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων  της οδού Μεσσαπίων 10 (κτίριο οικογενείας κ. Αγγέλου Πνευματικού - ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως), η Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΜΕΛΩΔΗΜΑΤΑ», υπό την Διεύθυνση του Καθηγητού κ. Στυλιανού Μπενή, θα αποδώσει επικαίρους Ύμνους και Κάλαντα του Αγίου Δωδεκαημέρου.
2.      Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. και στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής Πεζικού Χαλκίδος, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Χορωδίας - Ορχήστρας των Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του μουσικού κ. Παύλου Κουρμπέτη, κατά την διάρκεια της οποίας θα ομιλήσει επίκαιρα ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Αρχιμ. π. Νικόδημος Ευσταθίου.
Επ’ ευκαιρία θα εκφρασθούν συγχαρητήρια στους νέους και νέες της Χορωδίας, οι οποίοι επέτυχαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Πατρίδος μας κατά το τρέχον έτος 2012, συμπλήρωσαν δεκαετή συμμετοχή στη Χορωδία η διακρίθηκαν σε άλλους τομείς.
        3.     Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, με τη συμμετοχή όλου του Ιερού Κλήρου της Πόλεώς μας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...