Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ


Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος  Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), η Δημοτική Κοινότητα  Βασιλικού, η Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων, σε συνεργασία με όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τους συλλόγους Γονέων και τους πολιτιστικούς συλλόγους της ενότητας Ληλαντίων, διοργανώνουν τη «Μεγάλη Γιορτή των Χριστουγέννων», που θα γίνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:30 το βράδυ, στην πλατεία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, που βρίσκεται δίπλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού (στο δρόμο προς το Λευκαντί).

Με μυστικό σύνθημα: «φως φανάρι», όλοι οι κάτοικοι, μικροί και μεγάλοι που θα βρίσκονται στην πλατεία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, με τη βοήθεια του ¨Μεγάλου Παραμυθά¨ καλούνται να βρουν το χαμένο Φως, που θα ανάψει τη μεγάλη Φωτιά των Χριστουγέννων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

1. Μικρό φαναράκι με κερί, αναμμένο, γιατί στην αρχή η φωτιά θα είναι σβηστή και δεν θα βλέπουμε. Όποιος δεν έχει φανάρι δεν πειράζει. Πρέπει όμως οπωσδήποτε να έχει καλοσύνη στην καρδιά του και απλώς να γνωρίζει το σύνθημα.

2. Επιστολή  προς τον Άγιο Βασίλη, γραμμένη σε κόκκινο χαρτί, μόνο διπλωμένο και χωρίς φάκελο, με όνομα, επώνυμο, σχολική τάξη και σχολείο (π.χ. Πέτρος Χριστουγεννόπουλος,

α΄ τάξη, δημοτικό σχολείο Βασιλικού)

Μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε, όμως χρήσιμο  θα ήταν να γράψετε και τι θα αλλάζατε στον κόσμο, για να γίνει καλύτερος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι επιστολές  θα ταχυδρομηθούν μετά την εντολή του Μεγάλου Παραμυθά και μόνο εκείνη την ημέρα.

ΣΧΕΔΙΟ  ΔΡΑΣΗΣ

Ερχόμαστε στην πλατεία με ανοιχτή καρδιά και αναμμένο φανάρι.
Ακούμε με προσοχή τις οδηγίες του Μεγάλου Παραμυθά.
Όταν και όπου χρειαστεί λέμε το μυστικό σύνθημα.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!


              ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...