Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Οι μαθητές της Αρτάκης, έκαναν τη δική τους εκπομπή στον Ραδιοσταθμό της Μητρόπολης

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος δέχθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου του Επισκοπείου της Ι. Μητροπόλεως παιδιά από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αρτάκης και συγκεκριμένα τους μικρούς μαθητές της Δ1 και Δ2 τάξεως, τους οποίους συνόδευαν οι δάσκαλοί τους κ. Άννα Οταπασίδου, κ. Φώτιος Σαμαράς και κ. Χρήστος Τυχάλας.

Πριν τον Μητροπολίτη, τα παιδιά είχαν επισκεφθεί τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (97,7), όπου συμμετείχαν στην τακτική ραδιοφωνική εκπομπή του Σταθμού «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ», η οποία μεταδίδεται Σάββατο στις 12 μ. και σε επανάληψη κάθε Κυριακή, την ίδια ώρα 12 μ.

Η συμμετοχή των μαθητών στην εκπομπή αυτή του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού, όπως και παρόμοιες συμμετοχές μαθητών άλλων Σχολείων, τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας, εντάσσονται στο πλαίσιο συνεργασίας του Σεβασμιωτάτου και όλης της Τοπικής Εκκλησίας με την εκπαιδευτική Κοινότητα, για δημιουργική και ελεύθερη έκφραση των παιδιών μέσα από την συχνότητα του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως.

Η εκπομπή, την οποία επιμελήθηκαν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης, θα μεταδοθεί από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό (97,7), το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...