Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΕΗ Χαλκίδας έκοψε το ρεύμα σε ηλικιωμένο και ασθενή

Η ΔΕΗ Χαλκίδας έκοψε το ρεύμα σε  ηλικιωμένο και ασθενή που έχει άμεση καθημερινή ανάγκη λειτουργίας αναπνευστικής βοηθητικής συσκευής που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα, βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία του και την ζωή του

Αυτό καταγγέλει το "Δίκτυο Αντίστασης και Αλληλεγγύης" που σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου έδωσε το παρόν στα γραφεία της ΔΕΗ Χαλκίδας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το κόψιμο του ηλεκτρικού ρεύματος σε ανθρώπους που δεν έχουν είτε την οικονομική ευχέρεια να πληρώσουν τους λογ/σμους της ΔΕΗ.

Η ανακοίνωση του Δικτύου αναφέρει: Με την σημερινή μας παρουσία στα γραφεία της Δ.Ε.Η. Χαλκίδας θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας στην τακτική της Δ.Ε.Η. ,που σαν υπηρεσία κοινωφελούς έργου πρέπει να δείχνει την απαραίτητη ευαισθησία τουλάχιστον απέναντι σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, να κόβει το ρεύμα σε ανήμπορους ,ασθενείς συνανθρώπους μας ,όπως έκανε ήδη σε συμπολίτη μας ηλικιωμένο και ασθενή που έχει άμεση καθημερινή ανάγκη λειτουργίας αναπνευστικής βοηθητικής συσκευής που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα, βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία του και την ζωή του.
Δηλώνουμε επίσης ότι θα μας βρουν μπροστά τους όποιοι και όποιες (οργανισμοί η υπηρεσίες) στερούν βασικά κοινωνικά αγαθά όπως το ηλ.ρεύμα,το νερό, την θέρμανση ,την υγεία από ευπαθείς συνανθρώπους μας. 

Το Δίκτυο επισημαίνει ότι κάθε Δευτέρα στις 20.00 θα πραγματοποιείται ανοικτή συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...