Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Καλούν σε μαζική συμμετοχή στην 48ωρη Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ – ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΛΩΝΑΣ με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους σε "μαζική συμμετοχή στην 48ωρη Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία Τρίτη 6 & Τετάρτη 7 Νοέμβρη".

"Είναι απαραίτητο - τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση - να δώσουμε τη μάχη της απεργίας με αυταπάρνηση και οργάνωση ώστε να σπάσει η τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς. Δεν έχουμε άλλο δρόμο. Μας γυρνάνε χρόνια-αιώνες πίσω για να σωθεί το σύστημα, τα κέρδη και ο ανταγωνισμός.

Η απεργία αυτή να είναι βήμα καλύτερης οργάνωση του αγώνα μας. Να γίνουν εγγραφές στα σωματεία, να γραφτούν περισσότεροι εργαζόμενοι του κλάδου μας στο Συνδικάτο, να μεγαλώσουμε το μπόι μας ώστε με καλύτερες προϋποθέσεις να δώσουμε τις μάχες που θα έρθουν στη συνέχεια.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων έχει τη δύναμη να σταματήσει την ψήφιση των μέτρων. Όμως, είτε έτσι είτε αλλιώς ο πόλεμος δεν θα σταματήσει την επόμενη μέρα. Μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες που έχουν τα κόμματά τους, την Ε.Ε. και πολλούς ακόμα μηχανισμούς από δήμους και περιφέρειες, μέχρι το ΔΝΤ και την Τρόικα.

Η μάχη που πρέπει να δώσουμε το επόμενο διάστημα θα είναι απέναντι σε όλους αυτούς αλλά και απέναντι στους προδότες της τάξης μας. Τον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό που σε σωματεία και ομοσπονδίες υπογράφει τη μία μείωση μετά την άλλη. Σε Εργατικά Κέντρα και ΓΣΕΕ στερούν από τους εργαζόμενους την αλήθεια για τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο που υπάρχει για να ζήσουν καλύτερα οι εργαζόμενοι και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα.

Τη μόνη δύσκολη αλλά ρεαλιστική διέξοδο. Έξω από τη λυκοσυμμαχία της Ε.Ε., μονομερής διαγραφή όλου του χρέους με εργατική – λαϊκή εξουσία.

Σε αυτή την κατεύθυνση να δώσουμε τη μάχη. Για να μην περάσουν τα μέτρα, να μην περάσει η κατάργηση των ΒΑΕ, να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον κλάδο (ΣΣΕ), να γίνει βήμα στην οργάνωση στους χώρους δουλειάς ώστε να φωτιστεί η διέξοδος της Εργατικής – Λαϊκής Εξουσίας".

Το Σωματείο καλεί σε συμμετοχή στις ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ την ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 11π.μ. & ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...