Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

O Μπουραντάς για τον έλεγχο από το ΣΔΟΕ

Με μία λιτή ανακοίνωση απαντά ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Θανάσης Μπουραντάς στο θέμα της εμπλοκής του στη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας.

Χωρίς διάθεση να περάσει στην αντεπίθεση και να κάνει λόγο για επιλεκτική στοχοποίησή του ή να καταφερθεί κατά της διαρροής του εγγράφου, όπως είθισται στον ελληνικό πολιτικό κόσμο, ο Θανάσης Μπουραντάς δηλώνει πως θέλει τον έλεγχο στα οικονομικά του και ευελπιστεί να τελειώσει γρήγορα.

Η τοποθέτησή του συμπλέει απόλυτα με την αντίστοιχη που έκανε ο πρώην νομάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Χειμάρας, ο οποίος επίσης απέφυγε τους υψηλούς τόνους.

Το πλήρες κείμενο της απάντησης Μπουραντά έχει ως εξής:
"Οι έλεγχοι που γίνονται σήμερα από το ΣΔΟΕ και από άλλους ελεγκτικούς μηχανισμούς, είναι επιβεβλημένοι, κυρίως για τα πολιτικά πρόσωπα και πρέπει να γίνονται τακτικά και όχι μόνο τώρα, που είναι ανάγκη να πειστούν οι πολίτες ότι η πολιτεία έχει ενεργοποιηθεί και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κάνουν τη δουλειά τους, ώστε να αποδεχθούν τα σκληρά και άδικα μέτρα.
Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες, για τους ελέγχους που γίνονται, είναι το αποτέλεσμά τους.
Για αυτό το λόγο ελπίζουμε να ολοκληρωθούν άμεσα και τα αρμόδια όργανα, να δείξουν την ίδια ευαισθησία για την ενημέρωση της κοινής και για το αποτέλεσμα των ελέγχων."

 egnomi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...