Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Εύβοια, Χαλκίδα- Αλιβέρι -Ιστιαία.

Η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις εργάτριες και τους εργάτες που απέργησαν κόντρα στην εργοδοτική, κρατική και ιδεολογική τρομοκρατία. Τις δυνάμεις που έδωσαν τη μάχη από τα χαράματα για την περιφρούρηση εργασιακών χώρων διευκολύνοντας τη συμμετοχή συναδέλφων από εργασιακούς χώρους γκέτο. Τους μικρούς επαγγελματίες που έκλεισαν τα μαγαζιά τους. Τους μαθητές και σπουδαστές που ενίσχυσαν τη ζωντάνια των συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ. Όλες και όλους που με αυταπάρνηση συνέβαλλαν στην προετοιμασία της απεργίας και την επιτυχία των συγκεντρώσεων σε Χαλκίδα, Αλιβέρι, Ιστιαία.

Μεγάλες ήταν οι απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Εύβοια που δείχνει ότι ενισχύονται οι γραμμές της κοινωνικής συμμαχίας κάτω από τις σημαίες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, της ΟΓΕ..

Η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να συνεχίσουν τον αγώνα, την οργάνωση της πάλης σε κάθε χώρο δουλειάς χωρίς σταματημό. Είμαστε σε ετοιμότητα. Δεν περιμένουμε. Προετοιμάζουμε τα επόμενα βήματά μας. Για να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα, για να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική, για να απαλλαγούμε απ’ το βραχνά της πτώχευσης, το ζυγό των μονοπωλίων και της εξουσίας τους, από τα δεσμά της Ε.Ε..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...