Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Εύβοια: Στο δρόμο με τα εσώρουχα γιατί ο κουμπάρος αρνήθηκε!

Το περιστατικό που ακολουθεί είναι σπάνιο μιας και ο κουμπάρος αποδείχθηκε λεβέντης

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν από πέντε χρόνια πάντρεψε τον καλύτερο του φίλο που ήταν μαζί στο στρατό.

Από εκείνη την μέρα και μετά ξεκίνησε ο πειρασμός μιας και η καυτή γυναίκα του φίλου του τον είχε βάλει στο μάτι. Από την πρώτη μέρα που έμαθε για την κουμπαριά δεν έφερε αντίρριση αν και ήθελε να κάνει κουμπάρα την καλύτερη της φίλη.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε και η αδυναμία της στον σαραντάρη κουμπάρο. Η καυτή ξανθιά τον έπερνε τηλέφωνο συχνά για να δει πως περνά ενώ τον καλούσε και από το σπίτι για καφέ.

Τα χρόνια περνούσαν μέχρι που αποφάσισε αντί να του φτιάξει τον καφέ να του κάνει το... κρεβάτι. Φόρεσε το το baby doll και όταν πήγε ο λεγάμενος στο σπίτι του την έπεσε στην ψύχρα. Στην προκειμένη περίπτωση ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης ήταν λεβέντης και όταν κατάλαβε που πάει η υπόθεση, γύρισε την πλάτη του και έφυγε.

Η υπόθεση δεν θα γίνονταν γνωστή στο χωριό αν η 35άρα δεν έβγαινε έξω με τα εσώρουχα για να τον βρίσει. Ήταν τόσο πολύ αναστατωμένη που δεν κράτησε τον θυμό της και βγήκε όπως ήταν με τα εσώρουχα μόνο για να τον βρίσει.

Την είδαν όμως οι γείτονες και κάποιοι καλοθελητές το κάρφωσαν στον άντρα της λέγοντας του ότι είχαν ερωτικό καβγαδάκι. Ο ίδιος πήγε στον κουμπάρο για να ζητήσει εξηγήσεις μέχρι που του είπε όλη την αλήθεια.

Ο φίλος δεν σήκωσε τι χέρι του για να τον χτυπήσει αλλά τον αγκάλιασε. Τώρα τι έγινε με την σέξι γυναίκα του, δεν μάθαμε μιας και την ίδια ώρα μάζεψε βαλίτσες και έφυγε για την Αθήνα.

 evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...