Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κλειστά τα καταστήματα και στο Αλιβέρι

O Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου,  δηλώνει συμμετοχή  στις  κινητοποιήσεις. Τα καταστήματα στο Αλιβέρι θα παραμείνουν κλειστά από τις 08.00 εώς τις 11.00 πμ.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου:
Με αφορμή τις κινητοποιήσεις που αποφάσισε το ανώτατο όργανο των έμπορων (ΕΣΕΕ) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις θέσεις του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου.
Θέσαμε το Σύλλογο σε επαγρύπνηση για τις από εδώ και περά κινητοποιήσεις που σίγουρα θα υπάρξουν , συμμετέχουμε στην αυριανή πανελλαδική απεργία κλείνοντας τα καταστήματα μας από τις 8:00 πμ έως και 10:00πμ όπως αποφάσισε το ανώτατο όργανο μας.
Επειδή αυτή η απόφαση δεν θα βρει συμφώνους όλους μας , σας επισημάνω την πίεση του χρόνου απάντησης προς  την ΕΣΕΕ, λάβαμε το μήνυμα την Δευτέρα 24 Σεπτέμβριου και ώρα 14:00 ότι οι κινητοποιήσεις θα έχουν τη μορφή στάσεων εργασίας  και τις αφίσες τις οποίες κοινοποιήσαμε στον εμπορικό κόσμο την τρίτη 25 Σεπτέμβριου και ωρα 16:00.
Από άδω και στο εξής θα πιέσουμε για περισσότερο χρόνο. Δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να μείνουμε απαθής στις εξελίξεις.
Κάθε άποψη και γνώμη είναι δεκτή και μπορεί να κατατεθεί στο σύλλογο. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου δεν εξυπηρετεί κανένα κομματικό και προσωπικό συμφέρον.
Το ΔΣ είναι εκλεγμένο από τους έμπορους της περιοχής και όχι διορισμένο συνδικαλιστικό όργανο, όλοι μας υπηρετούμε το συμφέρον των έμπορων της ευρύτερης περιοχής και ελεγχόμαστε από τα ανωτέρα όργανα μας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας(ΟΕΣΕ) και την Εθνική συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).
Είμαστε έτοιμοι να συμμετέχουμε σε οπουδήποτε μορφή αγώνα αρκεί να μην θίγονται τα συμφέροντα των έμπορων , ζούμε σε μια περίοδο βαριάς ύφεσης και οι χειρισμοί από εδώ και περά πρέπει να είναι λεπτοί.
Ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου έχει κάνει δυο συνεχόμενα συμβούλια και προετοιμάζεται για το τρίτο. Θα ακολουθούσουν γενικές συνελεύσεις και θα δούμε πλέον όλοι μαζί τους τρόπους διαμαρτυρίας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...