Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Δήμος Καρύστου κατά της σελίδας "Nea Karistos"

Κατά του διαχειριστή της σελίδας "Nea Karistos" σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στρέφεται με επίσημη καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η δημοτική αρχή του Δήμου Καρύστου 
 
Το Δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρει χαρακτηριστικά:

Τους τελευταίους μήνες εντοπίσαμε έναν λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα "Nea Karistos", το οποίο συνεχώς εξαπολύει συκοφαντικές αναφορές και ανυπόστατες κατηγορίες προς τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Μανώλη. Το συγκεκριμένο άτομο - διαχειριστής, πίσω από την ανωνυμία που του προσφέρει το συγκεκριμένο μέσο δικτύωσης, ψεύδεται ασυστόλως καθημερινά και συκοφαντεί ευθέως την τοπική αρχή διαστρεβλώνοντας την άποψη της κοινής γνώμης.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω άτομο προέβη σε κατασκευή συκοφαντικών δημοσιευμάτων εναντίον του δημάρχου προσπαθώντας να δημιουργήσει μια ψευδή εικόνα για το άτομο του. Επίσης, το συγκεκριμένο άτομο, έχει αναρτήσει φωτογραφία του κ. Μανώλη μαζί με τον κ. Πλατυμέση με τίτλο "Καταχρέωσαν τον Δήμο Καρύστου".

Μετά τις συνεχόμενες συκοφαντίες, στραφήκαμε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου και καταγγείλαμε το συγκεκριμένο προφίλ με το υπ’ αριθ. πρωτ. 11025/14-08-2012 έγγραφο μας έτσι ώστε να επέμβει o εισαγγελέας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...