Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Άγρια κόντρα Βενιζέλου- Στουρνάρα στη σύσκεψη

Τα μαχαίρια βγήκαν πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιάννη Στουρνάρα ήταν τουλάχιστον εκρηκτικό.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσήλθε στη νέα σύσκεψη έτοιμος για άγριο καυγά με τον υπουργό Οικονομικών, στον οποίο χρέωσε ότι δημιούργησε κλίμα με την Τρόικα ότι η ελληνική πλευρά είναι έτοιμη να δεχθεί τις περικοπές των 11,5 δισ. ευρώ, πείθοντας και τον Αντώνη Σαμαρά γι' αυτό, με αποτέλεσμα να φτάσουμε πάλι στο σημείο να απειλούν οι Τροϊκανοί για διακοπή της χρηματοδότησης πριν καν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση.

Οι... κακές γλώσσες λένε, μάλιστα, ότι ακούστηκαν φράσεις που δεν μπορούν να γραφούν, αφού πέρα από τους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος του χρεώνει διαρροές περί ανεύθυνης στάσης του, με αποτέλεσμα να είναι πυρ και μανία.

Από τη πλευρά του ο Γιάννης Στουρνάρας- αν και εμφανώς ικανοποιημένος λόγω του ότι πέρασε η «γραμμή» του- απέφυγε να ρίξει λάδι στη «φωτιά» με τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη σύσκεψη, επισημαίνοντας σε συνομιλητές του ότι «δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...