Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ: Ο πατέρας πέθανε στον γάμο του παιδιού του!

Η χαρά του ήταν ανείπωτη. Ο λατρεμένος του γιος παντρευόταν. Και στο γαμήλιο γλέντιι σηκώθηκε να χορέψει μαζί με το ζευγάρι.

Ο 55χρονος Γιάννης Χαϊνάς προδόθηκε, όμως, από την καρδιά του. Πάνω στην πρώτη γυροβολιά λιποθύμησε. Και ο γάμος κατέληξε σε κηδεία.

Ο Θρήνος που επικρατεί στην Αμάρυνθο από χτες το βράδυ είναι μεγάλος. Ο Γιάννης Χαϊνάς άφησε την τελευταία του πνοή στο γάμο του γιου του Βαγγέλη και αντί για χαρά η θλίψη "αγκάλιασε" την οικογένεια.

Το Σάββατο 18 Αυγούστου ο Βαγγέλης Χαϊνάς, γιος του Γιάννη και της Παρασκευής, παντρευτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Εμμανουήλ, κόρη του Βασίλη και της Μαρίας. Ο γάμος έγινε  στον ι.ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γυμνό και ακολούθησε γλέντι στο κοσμικό κέντρο "Πύργος".

Ο Γιάννης Χαϊνάς σηκώθηκε για να χορέψει, όπως συνηθίζεται, τον πρώτο χορό με το ζευγάρι και τους άλλους συγγενείς.

Εκείνη τη στιγμή, η καρδιά του δεν άντεξε την ανείπωτη χαρά και σωριάστηκε λιπόθυμος στην πίστα. Συγγενείς και φίλοι, προσπάθησαν να τον συνεφέρουν ενώ οι νεόνυμφοι και ιδιαίτερα ο γιος του Βαγγέλης δεν μπορούσαν να πιστέψει αυτό που έβλεπαν. ΕΚΑΒ

Ο Γιάννης Χαϊνάς, 56 χρόνων  συνταξιούχος της ΔΕΗ,μεταφέρθηκε   στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 56χρονος είχε παρουσιάσει καρδιακά προβλήματα  αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα έχανε με αυτό τον τρόπο τη ζωή του.

Συγκλονισμένοι  οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να καταλάβουν πως ο γάμος κατέληξε σε κηδεία...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...