Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Απειλούσε να σκοτώσει το γαμπρό του, επειδή παραμελεί την κόρη του!

Αντιμέτωποι με μια απίστευτη υπόθεση ήρθαν σήμερα οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο, όταν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα οικογενειακό επεισόδιο.

Ένας 90χρονος άνδρας από το Γάζι Ηρακλείου δεν δίστασε σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, να απειλήσει με κυνηγετική καραμπίνα το γαμπρό του, επειδή θεωρεί ότι παραμελεί την κόρη του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της οικογένειάς του!

Όλα ξεκίνησαν χθες βράδυ (09-07-2012) όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πάνω στον καυγά ο ηλικιωμένος άρπαξε μια καραμπίνα και απείλησε τον γαμπρό του ο οποίος στη θέα του όπλου πάγωσε. Ο 90χρονος ευτυχώς συγκρατήθηκε και το σοβαρό επεισόδιο σταμάτησε εκεί...

Νωρίς το πρωί όμως ο γαμπρός δεν συγκρατήθηκε. Πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, με τους αστυνομικούς να μην πιστεύουν στα... αυτιά τους. Λίγο αργότερα, ο ηλικιωμένος συνελήφθη, η καραμπίνα που βρέθηκε στο σπίτι του κατασχέθηκε ενώ η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης με τον 90χρονο να κάθεται κατηγορούμενος στο εδώλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...