Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τα "Γεραμάνεια" κλέβουν την ... παράσταση!

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι «ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ» του ΔΟΑΠΠΕΧ, παρουσίασε ένα μεγάλο και πάρα πολύ πλούσιο πρόγραμμα, εχθές το βράδυ στο 3ο Δημοτικό σχολείο Βασιλικού, στα πλαίσια πάντα των εκδηλώσεων ΓΕΡΑΜΑΝΕΙΑ 2012.

Οι μαθητές του, παρουσίασαν τις ικανότητες τους, με έκθεση εικαστικής ζωγραφικής, πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, μπουζούκι, τραγούδι, σύγχρονους μοντέρνους χορούς, λάτιν και Ελληνικούς Παραδοσιακούς.


Παραβρέθηκαν : ο αντιδήμαρχος Χαλκιδέων Δημήτρης Σέρρας, η Λίλιαν Ζλακώνη, ο Γιώργος Γεραντώνης, ο πρόεδρος της κοινότητας Βασιλικού Μαρίνος Καβουκίδης, ο Θωμάς Παναγόπουλος, (ο οποίος συμμετείχε και στην παρουσίαση των μαθητών λαϊκής μουσικής και τραγουδιού) ο πρόεδρος και μέλη του συλλόγου, φίλοι του Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας «ΥΠΑΡΧΩ», όλοι οι δάσκαλοι που διδάσκουν στο εργαστήρι και φυσικά πλήθος κόσμου, που καταχειροκρότησαν τα παιδιά τους.

Άψογη η δασκάλα πιάνου Βάνα Παπαϊωάννου, στην παρουσίαση των μαθητών της, καθώς προλόγιζε με τον καλλίτερο τρόπο το κάθε κομμάτι που έπαιζαν.

Και η βραδιά έκλεισε με ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη, στην Τρίτη και τελευταία μέρα των εκδηλώσεων, με το Θεατρικό έργο «ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» από το Θεατρικό τμήμα του συλλόγου Ανθηδώνας.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...