Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ελευθερη Προσβαση Στην Παραλια Γρεγολιμανο

"Ελευθερη Προσβαση Στην Παραλια Γρεγολιμανο". M' αυτό τον τίτλο δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook για να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα και να αναγκάσει τους αρμόδιους να πάρουν μέτρα.

"Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το Club Med, απλά θέλουμε την παραλία να την χαίρονται όλοι οι πολίτες και όχι μόνο οι πελάτες του" λένε οι δημιουργοί της σελίδας..

Η παραλία στο Γρεγολίμανο μέσα στο Club Med είναι η καλύτερη παραλία της Εύβοιας και μια από τις καλύτερες σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζει μάλιστα τεράστιες ομοιότητες με την παραλία "Κουκουναριές" στην Σκιάθο , την οποία έχουν χαρακτηρίσει σαν μια από τις καλύτερες
ολόκληρης της Ευρώπης και έχει οδηγήσει την Σκιάθο σε τεράστια ανάπτυξη. Γιατί λοιπόν να μην αποτελέσει αυτή η παραλία σημείο αναφοράς για την τουριστική ανάπτυξη και της Βόρειας Εύβοιας και γιατί να μην την χαίρονται δωρεάν και οι πολίτες της Βόρειας Εύβοιας
εκτός από τους παραθεριστές του Ξενοδοχείου; Ήρθε η στιγμή που όλοι οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, πρέπει να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σ αυτήν την εκπληκτική παραλίας! Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση του δρόμου Άγιος Νικόλαος – Λιχάδα η πρόσβαση στο Γρεγολίμανο από την Αιδηψό θα γίνεται συντομότερα και ευκολότερα.


H συγκεκριμένη παραλία είναι η καλύτερη της Βόρειας Εύβοιας και μια από τις ομορφότερες ολόκληρης της Ευρώπης, είναι πολύ μεγάλο κρίμα να έχει ιδιωτικοποιηθεί και να μην την χαίρονται οι ντόπιοι.
Προσωπικά πιστεύω πως καλά έκανε ο δήμος και μείωσε το ενοίκιο γιατί όλοι γνωριζουμε την κρίση που περνάμε αλλά καλά θα κάνει να ζητήσει το άνοιγμα της παραλίας και την ελεύθερη πρόσβαση σε όποιον επιθυμεί!


Εκτός από το Club και οι βορειοευβοιότες πληρώνουν δημοτικά τέλη και φορούς και απαιτούν ανάλογη συμπεριφορά!


Π. Πετράκος
www.northeviaguide.gr

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...