Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Δύο Γεωργιανοί είχαν "γδύσει" τρια σπίτια στη Χαλκίδα

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες στη Χαλκίδα Εύβοιας. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) υπηκόων Γεωργίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι συγκεκριμένοι Γεωργιανοί είχαν συλληφθεί στα μέσα Δεκεμβρίου του 2011 για παρόμοια αδικήματα.

Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (30-04-2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες στη Χαλκίδα Ευβοίας.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Γεωργίας, ηλικίας 31 και 25 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες διέπραξαν πρωινές και μεσημβρινές ώρες τη 22-11-2011, τρεις (3) κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες στην πόλη της Χαλκίδας, από τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (2.200) ευρώ, μεγάλο αριθμό κοσμημάτων, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και διάφορα δημόσια έγγραφα.
Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες είχαν συλληφθεί την 16-12-2011, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, για απόπειρα κλοπής σε οικία 4ου ορόφου πολυκατοικίας στη Χαλκίδα, καθώς κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στο στάδιο της προπαρασκευής και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (σχετικό το από 18-12-2012 Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας).
Ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...