Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο Γιάννης Πανούσης προσκεκλημένος του Δημ. Αναγνωστάκη

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ., με τον προσκεκλημένο του Γιάννη Πανούση, (βουλευτής – καθηγητής εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας), σας περιμένουν την Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ. μ.  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας,  σε μια συνάντηση πολιτικού και όχι κομματικού χαρακτήρα,  προκειμένου να συζητήσουμε για τα μικρά και μεγάλα "εγκλήματα", που διεπράχθησαν εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας και των πολιτών της.

"...σε μια Ευρώπη που αλλιώς τη θέλαμε, αλλιώς γίνεται αλλά δεν τη φοβόμαστε, θα φτιάξουμε την Ελλάδα του μέλλοντός μας".

Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε σκέψεις, απόψεις και επιχειρήματα,

χωρίς φόβο αλλά με αρκετό πάθος.

 Ο Γιάννης Πανούσης λέει χαρακτηριστικά:

"Ζούμε σε μια χώρα, μια πατρίδα που μας πληγώνει και την πληγώνουμε, σε μια Δημοκρατία που δεν εμπιστευόμαστε, σε μια κοινωνία που χάνεται σιγά-σιγά η αίσθηση του συν-ανήκειν, σε μια πόλη όπου η ανασφάλεια και ο φόβος πνίγουν την ομορφιά και την ιστορία της.

Η σωτηρία της Ελλάδας δεν μπορεί να επαφίεται στα κόμματα που προκάλεσαν το χάος και σίγουρα δεν επιτυγχάνεται δίχως τη συναίνεση του λαού.

Για να μην φτωχύνει και άλλο η ζωή μας, για να ανοίξουν και πάλι τα παραθυρόφυλλα των σπιτιών, οι θεσμοί της Πολιτείας και οι αγκαλιές των ανθρώπων χρειάζεται μια νέα πνοή.

Η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει και ενσαρκώνει αυτή τη νέα πνοή, αυτό το νέο αγέρι της αισιοδοξίας, χωρίς αγκυλώσεις, προκαταλήψεις, συμβιβασμούς, και διγλωσσίες".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...