Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ανεργοι νέοι, απολυμένοι, υποβαθμισμένοι επιστήμονες, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, υπερχρεωμένοι "ανακρίνουν" υποψήφιους

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Τρία εικοσιτετράωρα πριν από την κάλπη, άνεργοι νέοι, απολυμένοι, υποβαθμισμένοι επιστήμονες, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, υπερχρεωμένοι στις τράπεζες, θύματα της γραφειοκρατίας και της εγκληματικότητας, μιλούν στην εκπομπή για την καθημερινή τους πραγματικότητα και θέτουν τα ερωτήματά τους στους πολιτικούς σχετικά με το τι θα κάνουν για αυτούς την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Στα ερωτήματα των πολιτών και στη Γιάννα Παπαδάκου θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις οι Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Ψυχάρης, Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Υποψήφια Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ανδρέας Παπαδόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Σταυρούλα Αντωνάκου, Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας, Νίκη Αραμπατζή, Υποψήφια Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Θάνος Τζίμερος, Πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά και Ιωάννα Στεφανάκη, Υποψήφια στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δράσης και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

Παρέμβαση, την Πέμπτη, 3 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...