Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΚΑΡΥΣΤΟΣ: Διασυλλογικές πρωτοβουλίες για την διάσωση του Καστανόλογγου


Τέσσερις Σύλλογοι της Καρύστου (ΣΠΠΕΝΚ, Μελισσοκομικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Τουριστικών Επαγγελματιών και Σύλλογος Βιοτεχνών και Επαγγγελματιών) αναλαμβάνουν μία πρωτοβουλία προστασίας του Καστανόλογγου.

 
Στις 7/4/2012 εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας διάσωσης του Καστανόλογγου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καρύστου κ. Νίκο Μανώλη για να τον ενημερώσουν και ζητήσουν την στήριξη του Δήμου Καρύστου στις ενέργειες τους. 

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προτίθεται να εκπονήσει αφιλοκερδώς μια μελέτη προστασίας του Καστανόλογγου για την οποία απαιτείται η συμμετοχή του Δήμου Καρύστου και του Δασαρχείου της περιοχής μας. 
 
Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης δήλωσε ότι θεωρεί την προστασία του Καστανόλογγου μείζονος σημασίας για την Κάρυστο και θα υποστηρίξει τόσο την μελέτη όσο και τις αναγκαίες συνομιλίες με τους εμπλεκόμενους κτηνοτρόφους. Στο επόμενο διάστημα οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας θα συναντήσουν τον Δασονόμο της Καρύστου για να τον  ενημερώσουν σχετικά και να πληροφορηθούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται προκειμένου να προχωρήσει η μελέτη.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν οι Σύλλογοι: ΣΠΠΕΝΚ, Μελισσοκομικός Σύλλογος Καρύστου, Σύνδεσμος Τουριστικών Επαγγελματιών Καρύστου και Σύλλογος Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Καρύστου. Οσοι άλλοι Σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να το δηλώσουν στο τηλ. 2224025188 ή sppenk@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...