Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

"Χοντράινει" η κόντρα ανάμεσα στο Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου και το ΚΚΕ

Communist Party of Greece
Communist Party of Greece (Photo credit: Wikipedia)
"Χοντράινει" η κόντρα ανάμεσα στο Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου και την τοπική οργάνωση του ΚΚΕ.

Η Κ.Ο. Νότιας Εύβοιας του ΚΚΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

"Η διαφορά ανάμεσα στην δημοτική αρχή Αλιβερίου- Κύμης, στον αντιδήμαρχό της και στο ΚΚΕ πέρα από όλα τα άλλα είναι και το ότι:

Το ΚΚΕ κάνει τον καθαρό προεκλογικό του αγώνα με όπλο τον λόγο του και τις κρυστάλλινες θέσεις του. Χρησιμοποιεί την αφίσα και τα φυλλάδιά του για την ενημέρωση των εργαζομένων.

Η δημοτική αρχή του δήμου Αλιβερίου-Κύμης και ο αντιδήμαρχος στο Αλιβέρι κάνουν την βρώμικη δουλειά τους κρυμμένοι πίσω από τους "γνωστούς-άγνωστους" που αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Οι εργαζόμενοι της περιοχής μας καταλαβαίνουν οτι το περιεχόμενο της αφίσας του ΚΚΕ είναι αυτό που ενοχλεί" .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Πραγματικά προκάλεσε κατάπληξη το δελτίο τύπου του ΚΚΕ με το οποίο καταγγέλλεται ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου, ο Δήμαρχος και οι Δημοτικές Υπηρεσίες ως αυτουργοί της αφαίρεσης των προεκλογικών αφισών του ΚΚΕ από τους στύλους του νέου κατασκευασμένου πεζόδρομου και τις υπόλοιπες κολώνες φωτισμού της πόλης του Αλιβερίου. 


Να επισημάνουμε ότι: 
Ούτε ο Δήμαρχος ούτε ο Δήμος είναι αντίπαλος του ΚΚΕ στις προσεχείς Εκλογές. 
Ο Δήμαρχος και ο Δήμος δεν είναι σύμμαχος ή αντίπαλος καμίας πολιτικής δύναμης από αυτές που μετέχουν στις κοινοβουλευτικές εκλογές, διότι απλούστατα δεν μετέχουν σε αυτές . 
Ο Δήμαρχος και ο Δήμος έχουν πολιτική θέση και άποψη για όλα τα θέματα που απασχολούν το λαό της περιοχής και του Δήμου μας, και την εκφράζουν δημόσια και ανοιχτά προς όλους και με μεγάλη επιτυχία, αποδοχή και ανταπόκριση μάλιστα. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 

Την Μεγάλη Παρασκευή ημέρα περιφοράς των Επιταφίων των δύο Ι. Ναών της πόλης του Αλιβερίου, το ΚΚΕ ανήρτησε προεκλογικές αφίσες στις κολώνες ηλεκτροδότησης και ‘’γέμισε’’ τον τόπο στον νέο πεζόδρομο. 

Δίνοντας έτσι το έναυσμα να ξεσπάσει ο παλαιοκομματικός "πόλεμος της αφίσας", αφού είναι βέβαιο ότι την επόμενη στιγμή οι αφισοκολλητές των άλλων κομμάτων θα έκαναν το ίδιο. 

Το Πρωί του Μεγάλου Σαββάτου η Δημοτική Αρχή δια μέσου του Αντιδημάρχου Αλιβερίου επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του ΚΚΕ και τους ζήτησε να αφαιρέσουν τις αφίσες που είχαν αναρτήσει, εξηγώντας ότι η βούληση του Δήμου για την προεκλογική περίοδο είναι να μην επιτρέψει την αλόγιστη ανάρτηση προεκλογικού υλικού, αφισών, πανώ κλπ. 

Στη συνέχεια άγνωστοι και όχι οι υπηρεσίες του Δήμου, αφαίρεσαν τις αφίσες από την περιοχή του πεζόδρομου. 

Τότε η τοπική ΚΟ του ΚΚΕ κρίνοντας με ελαφρότητα και προχειρότητα εκ του αποτελέσματος κατηγόρησε άδικα την Δημοτική Αρχή. Καλό θα είναι να μην βγαίνουν τέτοια βιαστικά συμπεράσματα γιατί οδηγούν σε λάθος πράξεις και αυτές οι λάθος πράξεις ενδεχόμενα φέρνουν απέναντι στο ΚΚΕ τον ίδιο το λαό και όχι πάντως το Δήμο, όπως άστοχα καταγγέλλει η ΚΟ Νότιας Εύβοιας του ΚΚΕ. 

Αυτά προς αποκατάσταση της ιστορίας και της αλήθειας των γεγονότων.
ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Γραφείο Αντιδημάρχου Ταμυνέων

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...