Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Κάρυστος:Το κάψιμο του πανό"έβαλε φωτιά" στο νοσοκομείο...

 
Ένα πανό κατά του Ηλία Πετσή, που είχε κρεμάσει η Δημοτική Κοινότητα Καρύστου στο προαύλιο του Νοσοκομείου  "ανάβει φωτιές" τις τελευταίες ώρες στη Κάρυστο.

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο πανό και... πυροδότησαν αντιδράσεις!

Η Δημοτική Κοινότητα Καρύστου κατηγορεί τα "τσιράκια του Πετσή" και ζητάει από τους βουλευτές του νομού να παρέμβουν.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Κοινότητας είναι η εξής:

"ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ (ευτυχώς ελάχιστα)τσιράκια του Πετσή στο χώρο του Νοσοκομείου (έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενηανακοίνωση) καθώς και όσοι τον στηρίζουν – καλύπτουν, έχοντας χάσει τηνψυχραιμία τους έπειτα από την κατακραυγή του καρυστινού λαού, προχώρησαν σεπράξεις βίας και τραμπουκισμού.
Κατά την διάρκεια της χθεσινήςνύχτας, κάποιος-οι έβαλαν φωτιά στο πανό που είχε αναρτηθεί από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ στον προαύλιο χώρο της εισόδου με κίνδυνο πυρκαγιάς και τουΝοσοκομείου και των παρακείμενων σταθμευμένων οχημάτων.
Προσφύγαμε στην Αστυνομία -Πυροσβεστική με σκοπό να εντοπιστεί ο δράστης ή δράστες της συγκεκριμένηςπυρκαγιάς, για να μάθουμε ποιοι κρύβονται από πίσω και να επανέλθει η ηρεμίαστην πόλη μας.
Εμείς σε πείσμα κάποιων οι οποίοι (ΜΕ ΠΟΙΩΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ;) κινούνται την νύχτα στο σκοτάδι προκαλώντας,συνεχίζουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ τον όποιο τρόπο διαμαρτυρίας μας με μοναδικό σκοπό την λειτουργία και αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καρύστου.
Καταδικάζουμε τις ενέργειες αυτέςαπό όπου και εάν προέρχονται.
Περιμένουμε από τους βουλευτές του νομού μας με δελτία τύπου, να πάρουν θέση και να καταδικάσουν την συγκεκριμένη ενέργεια και όσους κρύβονται πίσω από αυτήν.
·  Οι εκλογές είναι κοντά
·  Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει
Η υπομονή έχει και τα όρια της! Μην την εκλάβουν ως αδυναμία,γιατί θα θερίσουν θύελλες! "

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...