Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Έληξε η "ομηρία" στο νοσοκομείο της Καρύστου [ 3 βίντεο ]

Άισιο τέλος είχε η κατάληψη στο νοκομείο Καρύστου, καθώς η Αστυνομικές Αρχές βοήθησαν τον κ.Πετσή να απεγκλωβιστεί.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από την γραμματεία του νοσοκομειου η λειτουργία του νοσοκομείου συνεχίζεται κανονικά

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στο νοσοκομείο της Καρύστου, με τον κόσμο ολοένα και να αυξάνεται, προκειμένου να εκφράσει την οργή και την αγανάκτησή του για τον υποδιοικητή αλλά και το υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρει το karystiapress.gr, ο διοικητής και ο υποδιοικητής είναι αποκλεισμένοι και μέσα βρίσκονται και άντρες του Α.Τ Καρύστου και εκπρόσωποι από το Δήμο. Στις 6 η ώρα ενημερώθηκαν βουλευτές του Νομού και εκπρόσωποι των κατοίκων μίλησαν μαζί τους και τους έδωσαν προθεσμία 2 ωρών να σταλεί φαξ από τον υπουργό υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, που να αναφέρει ότι το νοσοκομείο θα ενταχθεί στην τροπολογία που κατέθεσαν Συμεών Κεδίκογλου και Ουρανία Παπανδρέου.

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος με παρέμβασή του, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, τόνισε πως το νοσοκομείο της Καρύστου, δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί.

Στο νοσοκομείο συνεχίζουν κι έρχονται κάτοικοι από όλες τις περιοχές του Δήμου, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν θα φύγουν αν το θέμα δεν λυθεί απόψε. Πολλοί από αυτούς χάνουν την ψυχραιμία τους, γιατί βλέπουν ότι από το πρωί δεν υπάρχει καμία πρόοδος, με αποτέλεσμα να επιχειρούν να μπουν στο γραφείο όπου είναι διοικητής από τη Χαλκίδα και ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Καρύστου, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν.

Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ

«Το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του», δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο νοσοκομείο, όταν κάτοικοι της περιοχής εγκλώβισαν τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Καρύστου, Ηλία Πετσή στο γραφείο του, διαμαρτυρόμενοι για υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.
«Συνεπώς, όσοι δημιουργούν προβλήματα δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές τις ώρες, η χώρα χρειάζεται ηρεμία», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.


 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...