Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Μιχάλης Χατζηγιάννης Summer tour 2011: Σήμερα @ club Daluz, Εύβοια!


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το καλοκαίρι αυτό ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα και σήμερα κάνει μια μοναδική εμφάνιση στο Club Daluz της Εύβοιας, παρουσιάζοντας ένα αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του τελευταίου του άλμπουμ και όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα

Σε μία περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να αγγίξει το συναίσθημα τόσων ανθρώπων όσο κανείς άλλος από την γενιά του, έρχεται με χαμόγελο και τραγούδια που μας ενώνουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά και στέλνει το δικό του μήνυμα. Με τη μουσική, την αστείρευτη ενέργεια και την καλή του διάθεση προσφέρει πάντα στο κοινό χαρά και αισιοδοξία.

Ο Μιχάλης φέτος, ανανεωμένος και ξεκούραστος, αφού τον χειμώνα έκανε μόνο 5 επιλεγμένες εμφανίσεις, βρίσκεται στην καλύτερη ερμηνευτικά στιγμή του έχοντας ένα πενταπλά πλατινένιο άλμπουμ στις αποσκευές του. Ένα άλμπουμ που μετράει ήδη πολλά top singles, το “Μία απ' τα ίδια”, σε στίχους Ελεάννας Βραχάλη, πρώτο στις λίστες των ρ/φ ολης της Ελλάδας, το «Έλα κοντά», “Το καλοκαίρι μου”, το “Καλύτερο Ψέμα”, αλλά και τα “Αν είναι έτσι η αγάπη”, “Αν μ' αγαπάς”, “Μία από τα ίδια”, “Το παιδί της βροχής”.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ώριμος καλλιτεχνικά, όχι μόνο σε επίπεδο σύνθεσης και ενορχήστρωσης, αλλά και ερμηνευτικά. Ταυτόχρονα είναι πιο έντονος και πιο συναισθηματικός, ουσιαστικός πάντα στην επικοινωνία του με το κοινό κάθε συναυλίας του.

Και αυτό το καλοκαίρι φέρνει στη σκηνή όλα τα μοναδικά στοιχεία που τον έκαναν αυτό που είναι: λάμψη, ενέργεια και μία δυναμική που ξεκινάει από τη μουσική του και μεταδίδεται από τη σκηνή μέχρι και τον τελευταίο fan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...