Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Απίστευτο ρεκόρ Γκινες πάει για σπάσιμο στη ΧΑΛΚΙΔΑ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα από τα 5 πιο δύσκολα ρεκόρ Γκίνες! 140 ώρες non stop music!

Για έξι συνεχόμενες μέρες και νύχτες, ο διάσημος Dj Gee Papa, θα επιχειρήσει να επιτύχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες “Longest DjMarathon” εξασφαλίζοντας και πάλι μια θέση στο πιο διάσημο βιβλίο του κόσμου. Ο ελληνοκύπριος Dj, κατά κόσμον Γιώργος Παπαπέτρου, φιλοδοξεί να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ παίζοντας μουσική ασταμάτητα για περισσότερο από 140 ώρες! Επιπλέον, ο Dj Gee Papa στοχεύει και στην επίτευξη του ρεκόρ “Longest Dj Playlist”, για τη μεγαλύτερη λίστα τραγουδιών που έχει παίξει ποτέ DJ!

Έχοντας την εμπειρία του προηγούμενου ρεκόρ Guinness το 2008 με 116 ώρες συνεχόμενου dj set, ο Dj Gee Papa δηλώνει “Για να καταφέρει κανείς να επιτύχει ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα απαιτείται πολύ σκληρή προετοιμασία και αυτοσυγκέντρωση. Κυρίως όμως, αυτό που πραγματικά μου δίνει δύναμη είναι ο στόχος μου, να ενισχύσω το ανθρωπιστικό έργο της οργάνωσης ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Εύχομαι η επιθυμία μου να βρει ανταπόκριση απ’ όλο τον κόσμο.”


Μέρος των εσόδων του 6ήμερου event, θα διατεθούν στη μη κυβερνητική, ανεξάρτητη, ανθρωπιστική διεθνής οργάνωση Γιατροί του Κόσμου (Medecins Du Monde). “Κάθε είδους συνεισφορά στο δύσκολο αυτό έργο μας είναι πολύτιμη. Είναι η κινητήρια δύναμη που μας επιτρέπει και μας προτρέπει να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση των στόχων για την ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας” αναφέρει ο Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου κ. Νικήτας Κανάκης.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...