Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η Ελεάννα Ιωαννίδου στα Ψαχνά για δύο μέρες!

Διήμερη επίσκεψη στην περιοχή της Μεσσαπίας πραγματοποιεί από χθες κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων, με επικεφαλής το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας και εκπρόσωπο τύπου Ελεάννα Ιωαννίδου.

Στα Ψαχνά είχε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους των συλλόγων Γαία, Ταναΐς και Οικιστών Δάφνης Νεροτριβιάς, ενώ σημερα το πρωί θα συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες και στη συνέχεια, στις 12.30, θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία του τοπικού παραρτήματος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η λεπτομερής ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων για τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα της υδροδότησης της περιοχής και της αποκατάστασης των ρυπασμένων περιοχών, υπογείων και επιφανειακών νερών.

"Οι Οικολόγοι Πράσινοι ενώνουμε την φωνή μας με αυτή των κατοίκων που ζητούν άμεσα την μεταφορά καθαρού νερού στην περιοχή και καλούμε το ΥΠΕΚΑ και την κυβέρνηση συνολικά να αναλάβει τις ευθύνες της, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να απολαμβάνουν άμεσα του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματός τους σε καθαρό πόσιμο νερό." είπε στο evianews.com, η εκπρόσωπος τύπου Ελεάννα Ιωαννίδου. 
http://www.evianews.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...