Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

To κυκλοφοριακό αλαλούμ στη Χαλκίδα συνεχίζεται: Άνοιξε η Αβάντων αλλά γίνεται ... διαβούλευση για να κλείσει!

Η Αβάντων άνοιξε και έφυγαν οι γλάστρες
To κυκλοφοριακό αλαλούμ στη Χαλκίδα συνεχίζεται.

Η αρχή έγινε με τις εκδηλώσεις των εμπόρων που έκλεισαν την Αβάντων. Συνεχίστηκε, αυθαίρετα, το κλείσιμο του κεντρικού δρόμου της Χαλκίδας για να.. γίνουν μελέτες.

Και τελικά αποφασίστηκε να γίνουν  "αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης" οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χαλκίδα και μετά τη διαβούλευση θα ληφθεί η τελική απόφαση για το αν θα πεζοδρομηθεί τμήμα της Αβάντων και ποιο θα είναι αυτό.

Η Αβάντων, από σήμερα άνοιξε στη κυκλοφορία αυτοκινήτων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος: "Τις επιπτώσεις των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεωνπαρακολούθησε (έως και την Πέμπτη 19 Ιουλίου) ομάδα ειδικών επιστημόνων του Ε.Μ.Π., υπό τον καθηγητή Βλαστό, ηοποία και θα τα αξιολογήσει ως προς την αποτελεσματικότητά τους.

Και βέβαια, τα όποια επιστημονικά συμπεράσματα και η πρόταση των ειδικών (η οποία σε καμίαπερίπτωση δεν δεσμεύει τον Δήμο), θατεθεί εν τέλει, από μηδενική βάση, σεδημόσια διαβούλευση."

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, αντιδήμαρχος Κώστας Ρουσόπουλος κάλεσε τα μέλη της Επιτροπής σε συνεδρίαση, που θα γίνει την Τετάρτη 1 Αυγούστου, στη 1:30 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, με θέμα «Παρουσίαση κυκλοφοριακών μελετών- ρυθμίσεων και εφαρμογή αυτών στην πόλη της Χαλκίδας».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...