Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ο Αργύρης Αγγέλου πιάνει το πιστολάκι!

Ο Αργύρης Αγγέλου πιάνει το πιστολάκι! Ο νικητής του «Dancing with the stars» θα υποδυθεί τον gay κομμωτή στην αστυνομική κωμωδία «Σεσουάρ για δολοφόνους», που τον χειμώνα θα παίζεται -για δέκατη τρίτη χρονιά- στο θέατρο «Αποθήκη». Τον ρόλο της βοηθού του θα ερμηνεύσει η Βάσω Λασκαράκη.

Μετά τη διάκρισή στο φιλανθρωπικό talent show του ΑΝΤ1 ο Αργύρης Αγγέλου είχε πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί στο θέατρο, αλλά εκείνη που τον έπεισε να πει το «ναι» ήταν ο ρόλος του θεότρελου κομμωτή Τόνυ Λέπουρα στην κωμωδία «Σεσουάρ για δολοφόνους»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

75χρονος βίαζε επί 5 χρόνια τα ανήψια του στη Β. Εύβοια


Μια ανατριχιαστική ιστορία που εκτυλίχτηκε στη Βόρεια Εύβοια είδε το φως της δημοσιότητας . Ένας ηλικιωμένος άντρας ο οποίος συνελήφθη... φέρεται να βίαζε επί πέντε χρόνια τα ανήλικα εγγονάκια της αδερφής του. Εις βάρος του 75χρονου, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για αποπλάνηση παίδων, από την εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές.
Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι τα κοριτσάκια, τα οποία είναι σήμερα ηλικίας 10 και 11 χρονών, κακοποιούνταν από τον ηλικιωμένο εδώ και πέντε χρόνια. Ο κατηγορούμενος κατηγορείται ότι υποχρέωνε τα κοριτσάκια να έρχονται σε σεξουαλική επαφή μαζί του, ενώ μπροστά στο ενδεχόμενο να μιλήσουν, τα απειλούσε διαρκώς.

Το μαρτύριο για τα κοριτσάκια τελείωσε πριν λίγες μέρες, όταν κάποιο συγγενικό πρόσωπο παρατήρησε ύποπτες κινήσεις από την πλευρά του ηλικιωμένου, ενώ θεώρησε περίεργη και τη συμπεριφορά των παιδιών απέναντί του.

Ο ηλικιωμένος δράστης έχει συλληφθεί, ενώ παραδέχθηκε τις πράξεις του στην προανάκριση.

Πτώχευσαν τα Ατλάντικ - Φέσια 220 εκατ. ευρώ σε εργαζόμενους, προμηθευτές και τράπεζες

 Με την υπ΄αριθμό 802/02.08.2011 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αλυσίδα supermarket Ατλάντικ κηρύσσεται σε κατάσταση πτώχευσης.

Αυτο σημαίνει πως οι εναπομείναντες εργαζόμενοι στα 25 καταστήματα της εταιρείας αλλά και οι υπόλοιποι που έχουν απολυθεί δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις.


Επίσης, πάνω από 2.000 προμηθευτές που είχαν συναλλαγές με την εταιρεία αλλά και τράπεζες χάνουν τα λεφτά τους. Το ποσό των οφειλών υπολογίζεται σε 220 εκατ. ευρώ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μεγάλη πυρκαγιά στα Κριεζά Δυστίων

Επικίνδυνη πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στα Κριεζά Δυστίων. Λόγω του δυνατού αέρα οι φλόγες εξαπλώθηκαν ταχύτατα και σε κάποια στιγμή κινήθηκαν απειλητικά προς τα σπίτια του χωριού.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία της φωτιάς προς τις κατοικίες.

 Ωστόσο υπάρχουν πολλές εστίες που καίνε ελαιόδεντρα και ξερά χόρτα. 

Προς το παρόν η κατάσβεση γίνεται μόνο από επίγειες δυνάμεις και οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...